Mi volt az első igazi horrorfilm amit láttatok?
Talán a Kedvencek temetője. Nagyon gyerek voltam még, anyám nézte a tv-ben, én meg kilestem, mikor már aludnom kellett volna.
10 év telt el, mire újra meg mertem nézni, a könyv is hasonlóan soká került a kezembe - pedig amúgy Kinget 12 éves korom óta olvasok, de azt évekig nem mertem még. :D
démonok-demons 1985-amikor a moziban veszik fel a maszkot...a jó öreg vhs korszakból.
annyira volt meghatározó ez kisfiúként,hogy volt a szobában egy maszk,ment a film és nem mertem megmoccanni.
se hogy kikapcsoljam a filmet,se hogy bedobjam a maszkot a szekrénybe,ezért végigrettegtem a végéig,aztán kifutottam a szobából.
amikor elmúlt a sokk élmény,a velem korabeli haverjaimat is be-szarattam vele:)
Mocsárlény (1982)
Én 1993-ban, 6 éves koromban láttam belőle néhány lényegesebb jelenetet, de azok sem voltak annyira ijesztőek, csak kicsit! Meg is lepődtem magamban, hogy "csak ilyen egy horrorfilm, ezt tiltják a gyerekeknek???"
Amennyire vissza tudok emlékezni a Rémálom az Elm utcában egyik részét láttam. De nem tudom melyik mert csak egy jelenet rémlik. Hogy a srác ül a buszon és az ujjaiból kinőnek Freddy karmai.
Beismerem hogy azután nem mertem elaludni, de valahogy mégis elaludhattam mert Rémálmom volt Freddyről :P
kb olyan 7-8 éves lehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!