Milyen összefüggés van az Amerikai Horror Sztori évadai között?
Figyelt kérdés
Olvastam cikkeket, hogy az évadok igenis kapcsolódnak egymáshoz, illetve azt is olvastam, hogy minden évadban utalnak a következő évad témájára, de én csak ritkán véltem felfedezni apró jeleket:/ Le tudnátok írni a jelentősebb összefüggéseket, utalásokat, kérlek?:)#Amerikai Horror Story #amerikai horror sztori évadok #összefügések #ahs évadok közötti összefüggések
2018. okt. 29. 14:56
1/4 anonim válasza:
Keveset tudok erről, de azt igen, hogy Pepper az Asylumban és a Freak Showban is szerepel.
2/4 anonim válasza:
Nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz, de vannak lazább összefüggések.
Még nem láttam az összes évadot, úgy tudom, a későbbiekben több az összefüggés, de hogy csak egyet mondjak:
Az Asylumban van egy fogyatékos beteg. Két évaddal később a Freak Showban nem pusztán ugyanaz a színésznő játssza Peppert, hanem kiderül, hogy ő az - az évad végén ugyanis bekerül a Briarcliffbe.
A Hotel ugyanúgy LA-ben játszódik, mint az első, házas évad, ezért ott is vannak visszatérő szereplők, pl. az ingatlanügynök...
3/4 anonim válasza:
Ami egy eléggé feltűnő utalás, az első évadban Jessica Lange mondta, hogy nála csak fajtatiszták vannak...de azért a korcsok is kapnak helyet.
Ez a negyedik évadra utalás, hiszen akkor a Freakshow-ban nála vannak a korcsok a cirkuszhoz.
4/4 anonim válasza:
A hoteles 5.évadban a 6.rész úgy kezdődik, hogy Lady Gaga az 1.évadban szereplő Gyilkos házba megy az őrült dokihoz, megszabadulni a magzatától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!