Valakiii tudnaa mondani pár jó horrorfilmet?
Az apaca, Venom, Anabelle 1-2, Az, Meg-Az oscapa, Demonok kozott 1-2, Hang nelkul, Felelsz vagy Mersz, Szellemek haza, Halloween, Horror Park, Alien:Covenant, Insidious osszes, Tunj el!, a fiu, Furesz, Kor, Texasi lancfureszes, Parajelensegek, Vegso allomas osszes, 1922, 42 meter melyen, a barlang 1-2(legjobb😍), a kihalas szelen, Anyam!, Az apaca, Az almosvolgy legendaja, Az egeszseg ellenszere😍, Better Watch Out😍😍,Biborhegy, Borpofa, Boldog halalnapot, Cave, Don't hang up, Dzsungel, Elet, Expedicio, Halalhegy(ezt mindenkepp nezd meg😍), Haz az erdo melyen, Hoember, Horror park, Motel osszes, Szettorve, The babysitter
De ha igazi horrort szeretnel latni: American horror story😍 (sorozat)
Minden evadja mas tortenetrol szol es egyszeruen beszippant!
#1-es. nagyooon kösziii
az American Horror storyt láttam és nekem is nagyon tetszett
Silent Hill - A halott város
Amityville Horror - A rettegés háza
Kísértetjárás Connecticutban 1,2
Árnykép
Halottasház (2005)
A kukorica gyermekei 1-7
Borzalmak akadémiája
Halálos kitérő 1-6
Sok jót írtak, de még hozzátenném az Adsz vagy kapsz-t, ami pont ilyen októberi/halloweenes film (régebben rengetegszer megnéztem)
Ha meg nem zavar, hogy feliratosan kell nézned a filmet, akkor a The Ritual és a Hereditary a jelenlegi kedvenceim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!