Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én érzem, hogy rossz a...

Csak én érzem, hogy rossz a Supernatural 14. évada?

Figyelt kérdés

Kicsit olyan, mintha sokkal kisebb költségvetéssel dolgoznának.

Minden műnek tűnik ... kicsit mintha más lenne a képvilág is ... meg a színészek is mintha unottak lennének, hogy 14 éve ezt csinálják.

Meg a történet is kezd elég túlgondoltá vállni. Már az égvilágon minden egyes gonoszt legyőztek :D Még az Isten testvérét is xD Az írok meg annyira kreatívak, hogy csak lazán vissza hoznak a másik dimenzióból egy már legyőzött halott ellenséget ...

2018. okt. 26. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ízlések és pofonok. Nekem bejön még mindig a sorozat. A kezdetektől követem. Amúgy meg még csak 2 rész ment le...
2018. okt. 26. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Hát elhiszem hogy rossz ha már a 14. évadnál jár, semmi, ismétlem SEMMI nem tud érdekes lenni ami 14. évada megy. Csak ugye egyes sorozatokat sosem képesek befejezni mert ugye van az a pénz, pedig sokszor méltóságteljesebb lenne leállni valamivel, korrekt befejezést adni neki mint tovább húzni róla a bőrt.
2018. okt. 26. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem igaz 2. A Law and order SVU a 20. évadjánál jár és még mindig nagyon jó sorozat.
2018. okt. 26. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és a Criminal minds is a 14. évadnál tart és az is nagyon jó sorozat.
2018. okt. 26. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Még csak a 14. évad elején tartunk. Ebből nem kell leszűrni messzemenő következtetéseket. Ha - szerinted - nem jó, unalmas stb. akkor minek nézed? Nem kötelező!

Én szeretem, az elejéről kezdve. Sőt, azóta többször újra néztem, mindig találok benne valami újat. Plusz, azokban az évadokban is találok jót, amik elsőre nem jöttek be, nem a kedvenceim.

2018. okt. 28. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!