Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért írnak egy magyar sorozat...

Miért írnak egy magyar sorozatba olyan dolgot, ami Magyarországon alkotmányellenes?

Figyelt kérdés
A Barátok köztről van szó, melyben a homoszexuális szereplők az esküvőjüket tervezgetik.

2018. okt. 21. 23:26
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
95%
Nem tudom ez hogy lehet. Én még sosem láttam olyan sorozatot, amiben alkotmány ellenes dogot tettek volna. De még olyat sem, amiben fizika ellenes dolog történik.
2018. okt. 22. 02:29
 12/27 anonim ***** válasza:
19%
Mit vársz? Ez a balliberális média feladata.
2018. okt. 22. 06:57
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"De még olyat sem, amiben fizika ellenes dolog történik."

BK-ban pedig megtörtént :D

[link]

2018. okt. 22. 10:16
 14/27 anonim válasza:
83%

Kérdező akkor lécci tíccsuk má' be az István a királyt is!

Hiszen ugye ott is az Alaptörvény megsértéséről van szó (Istvánt nem érdekelte túlzottan a vallás- és lelkiismereti szabadság).

2018. okt. 22. 10:48
 15/27 anonim ***** válasza:
96%

Azért remélem azt tudod, hogy a film az nem a valóság.

Zum Beispill: Akit lelőnek, az a valóságban nem hal meg.

Bármennyire alacsony szinten, ám a sorozat is "csak" egy művészeti darab. Azaz mondanivalója fontosabb, mint a valóságtartalma.

Aki meleg házasságot mutat be, az jelen korban olyan kérdéseket feszeget, amire a társadalom végre nem gyilkosságokkal, kínzásokkal és kényszer gyógyszerkezeléssel válaszol, hanem rábeszéld alakul ki ennek kapcsán emberek között.

Remélem a starwars-t nem akarod betiltani egész Magyarországon, mert gyilkolnak, erkölcstelenkédnek és valóságban meg nem történő dolgokat adnak elő!

2018. okt. 22. 12:45
 16/27 anonim ***** válasza:
97%
Hakapeszi, megint bizonyította, hogy mindenki balliberális, aki gondolkodik, de nem úgy, ahogy ő.
2018. okt. 22. 12:45
 17/27 anonim ***** válasza:
22%
Nincs alkotmány Magyarországon, még Köztársaság sincsen...
2018. okt. 22. 16:48
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
Sőt,szerintem amikor pofon vágják egymást,az sem igazi pofon..ezért perelni is lehetne:D
2018. okt. 22. 17:28
 19/27 anonim ***** válasza:
25%
mert az rtl vezetői,döntnökei közül minden férfi felvállaltan is meleg.
2018. okt. 22. 19:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazi esküvőt terveznek, csak baráti körben kimondják az igent ünnepélyes keretek között.
2018. okt. 25. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!