Nem nézem, de ha tényleg így van, akkor biztos propagandából csinálják.
2018. okt. 21. 23:34
2/27 anonim válasza:
Azért, mert egy kitaláció, ugyanúgy tilos megölni valakit, bántani a másikat, mégis beleteszik a sorozatokba. Ezen kívül tudtommal nincsen kimondva és utalás sincsen arra, hogy ez a jelenben játszódó sorozat. Simán lehet a közeljövőben játszódik, ahol nem alkotmányellenes.
2018. okt. 21. 23:44
3/27 anonim válasza:
Évtizede nem láttam a sorozatból, nem vágom hát, mi folyik benne, de attól még nyugodtan tervezhetik az esküvőjüket. Az egyház az állami esküvőt nem ismeri el, az állam az egyházi esküvőt nem ismeri el, a melegeket egyik sem ismeri el, úgyhogy azok szerveznek majd maguknak esküvőt, amit a saját köreikben elismernek, aztán ők meg az államiakét nem ismerik el, azt szépen türülje ki mindenki a vălăgát... Úgy nevetséges ám ez az egész esküvősdi, ahogy van. Pláne, mikor aztán az első postással mennek félre a felek. Úgy látszik, a postánál is külön esküvő érvényes csak.
2018. okt. 21. 23:53
4/27 anonim válasza:
Nem nézem napi szinten a sorozatot mert arra időm nem igazán van,de néha amikor úgy nézem, és bár nehezen áll össze a kép hogy ki kivel van, meg mi hogyan, miért zajlik. De amit levettem belőlük hogy a házasságot nem hivatalosan akarják megkötni, csak formaságból, de nem emlékszem arra hogy kimondták volna hogy ez Magyarországon nem engedélyezett... Sok olyan kérdés felmerül abba a sorozatba egy dologról ami Magyarországon például nem törvényes, mert voltak olyan részek hogy egyik csaj gyereket akart, de ő nem képes gyereket szülni, és béranyát akart felbérelni, ahol egyértelműen kimondták többször is hogy Magyarországon ez illegális. Viszont olyan kiskapu létezik hogy az anyuka megszüli, és örökbe adja, tehát lemond a gyerekről, és az örökbefogadók meg jelentkeznek, vagy valami ilyesmi...
2018. okt. 22. 00:00
5/27 anonim válasza:
Külföldön, Mo-i törvényi elfogadásnak nem hivatalosan akár talán Mo-n is összeházasodhatnak; cska mondjuk pl a hivatalok nem fogják komolyan venni; nem fogják elfogadni házasságkötésként. De pl játékból gyerekek is összeházasodhatnak. Én viszont most csak leírtam akik eszembe jutottak; én mindenkit szeretek, a melegeket is nagyon!! Egyébként mert ez jutott eszükbe, szerintem eléggé nehéz lehet mindig újabb és újabb sztorikat kitalálni; szóval talán nincs könnyű dolguk. :) Egyébként attól még másnak lehet szimpatikus elgondolás, hogy pl valamely országnak az alkotmányában nem szerepel. Szóval két ember, nemtől függetlenül is szeretheti egymást.
2018. okt. 22. 00:02
6/27 anonim válasza:
biztos erre van igénye a BK nézőinek.
2018. okt. 22. 00:05
7/27 anonim válasza:
Retek Klub. Reklámadó. No comment :) Ja és megtehetik. Mert ilyen a diktatúra! (irónia)
2018. okt. 22. 00:16
8/27 anonim válasza:
Szóval akkor; ha béranyaság van benne, akkor ez az "érzékenyítő tréning".
Nemrég volt az is, nem; hogy valami homokos pár kanadai béranyával szerzett gyereket. Mármint az egyik bio-gyerekét, mintha a kettőjüké lenne. És mivel Kanadában lehet ezt is-azt is, Mo-on is "honosítani" akarták, vagy mi. Ha jól emlékszem. Kép is volt, az egyik fiú szép szőke volt. A gyerek meg kislány.
2018. okt. 22. 01:23
9/27 anonim válasza:
Gratulálok!Feltetted a nap,de inkább a hónap legidiótább kérdését!:D
Lassan már ott tartunk,hogy még egy kitalált világban sem lehet csinálni bizonyos dolgokat.
Nem nézem már a sorozatot,de az is lehet,hogy a házasságot egy külföldi országban akarják megkötni.
2018. okt. 22. 01:37
10/27 anonim válasza:
A Barátok Közt univerzumba ez nem alkotmány ellenes :D
Amúgy a BK univerzumnak kb. annyi köze van a valósághoz mint a Star Wars vagy a Gyűrűk Ura univerzumnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!