Tudtok mondani ilyen animéket légyszi? 😃 (⬇Többi lennt⬇és köszi ha megnézted ezt a kérdést❤😊)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Olyan animéket keresek amiknek a témája ilyen vagy legalább hasonlít erre:Egy beképzelt vagy rossz-fiú beleszeret egy lányba de a lány az egy lúzer.(Amit igazából szeretenék az az hogy ellentétekről szóljon az anime tehát amit mondtam hogy menő-lúzer egymásba szeret remélem valahogy eltudtam magyarázni😂).Ha példát kellene mondanom talán,TALÁN a Kaichou wa maid-sama!-lenne az de ez sem hasonlít nagyon rá mivel Usui egyáltalán nem beképzelt stb sőt inkább ahw😍😂De a lényeg az az hogy erről szóljon az anime😁És amik ehhez kapcsolódóak és láttam őket vagy valami ilyesmik:Ao Haru Ride(ez kicsit más tudom de ez az egyik kedvencem nagyon imádom)Itazura Na Kiss(ezt nem néztem végig de nagyon tetszik😃)Inuyasha(örök kedvenc egyszerűen nem lehet élni enélkül az anime nélkül)Kimi ni todoke(ezt sem láttam végig de ez is tetszik)Szerintem láttam még egy csomó ilyesmit de most nem jut eszembe több(meg amiket ide felsoroltam abból talán egy az ami tényleg hasonlít erre szóval ja...😀)bocsi hogy ilyen hosszú lett ez a magyarázó részecske és nagyon megköszönném ha valaki ajánlana nekem ilyen animét😊😃##anime#téma#ellentétek#szerelem#tiniélet
2018. okt. 19. 23:24
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Hú,köszi szépen asszem lesz mit nézni majd az őszi szünetben,megy a zöld!😊😁
2018. okt. 21. 16:33
3/3 A kérdező kommentje:
Várok konkrét animéket is ha valaki tud ajánlani!!😄😊
2018. nov. 19. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!