Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film cime?

Mi lehet a film cime?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Régen láttam ezt a filmet, amit keresek, de csak jelenetekre emlékszem. Valaki nem tudja mi lehet a cime? A történet arrol szol hogy emberek tudatukon kívül gyilkolni kezdenek. Emlekszek egy jelenetre, hogy forgalmi dugó alakul ki,és az egyik autobol kiszall egy ember és lelő egy rendőrt. A kesobbi jelenetekbol kiderul, hogy terroristak mergezo gázt engedtek a levegobe és ez befolyásolja az emberek tetteit. Ők maguk egy házban ülnek gázmaszkban, és onnan varjak a fejleményeket. Akik rájottek az gyilkossagok okára azok pedig elkezdenek menekülni a gáz elől. Néhányan meg is halnak. Valami ilyesmi a sztori. Googlen már kerestem, de semmit sem talaltam. Valaki tudja esetleg a címét?

2018. okt. 17. 10:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!