Mi a film címe?
Figyelt kérdés
Arra emlékszek belőle hogy vadnyugatos, és 5 banditáról szól akik együtt rabolnak. Egy nő és négy férfi. A négy férfiből ketten testvérek. A vége pedig az hogy ki akarnak rabolni egy bankot és a városlakók körülzárják őket a bankba és a végére csak a két testvér marad amikor az idősebb mondja az öccsének hogy mennyen ki hátul amíg ő elől eltereli a figyelmüket. A vége az hogy a báty meghal az öccse meg el tud menekülni.
Már régen láttam úgyhogy csak ennyire emlékszem :(
2018. okt. 13. 16:08
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
1 válaszoló. Kb 1995-2000 körüli lehet a film
2. válaszoló. Sajnos nem az mert ebben a banditák túlélik amire én gondoltam ott pedig csak 1 ember éli túl a bank rablást.
2018. okt. 17. 21:16
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló. Ez az amit kerestem köszönöm. Kb 7-8 éve láttam ezért emlékeztem rosszúl de még így is megtaláltad :D
2018. okt. 18. 07:55
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!