Emlékezz Rám c. film. Vélemény?
Figyelt kérdés
Én még csak ma láttam először és nagyon tetszett (nem Robert Pattinson miatt). Nagyon elgondolkodtató a története. Szerintetek?2010. jún. 23. 21:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem is,még a film után is 3 órával gondolkoztam a filmen.Nekem nagyon tetszett.(:
Sírtam is rajta mint állat.:(
Nálam 10/10 Robert is nagyon jól játszott(nem elfogultság)
habár igaz nagyon szeretem,de igazán itt tudta meg mutatni mit is tud igazán színészileg.
2/4 anonim válasza:
Nekem tetszett a sztori egész a WTC-s csattanóig. Ezzel lett elszúrva szerintem, mert tudom, hogy a WTC és sok minden más egy globális agymosókampány epizódja.
Nekem az a jelenet a tipikus a filmből amikor edward belenyomja a csikkjét a kristálytálba :D na ezért tetszik pl. olyan laza-szomorkás-épp elégszer vidám
3/4 anonim válasza:
az a véleményem, hogy patiszon miatt nem nézem meg.
4/4 anonim válasza:
Elgondolkodtató film. Azért, mert épp azt mutatja be, hogy hiába az ember rebellis volt és aztán megjavult, végre lett barátnője akit szeret és aki viszont szereti, hiába békült ki az apjával is... ez mind mind nem ér semmit, mert sosem tudhatod mit hoz a jövő. Épp úgy, a való életbe is megtörténhet, hogy boldog vagy, minden szép és jó, mégis akármikor történhet valami baj(nem feltétlenül WTC méretű) elgázol egy autó, beteg leszel stb. Ez akármelyikőnkel megeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!