A Wonder Woman és az Amerika Kapitány miért hasonlítanak ennyire egymásra? (bővebben lent)
Csak szerintem kopizta egymást a két történet? Azt nem tudom melyik volt előbb - a filmet tudom hogy az Amerika Kapitány, de magukat a szereplőket és a háttértörténeteket nem - így nem is tudom megállapítani hogy ki másolt kit, viszont elég sok a hasonlóság:
*Mind a kettő főszereplő szupererővel bír (igaz az egyik félistennő a másik meg genetikailag módosított mezei ember, de attól még mindketten emberfelettien erősek).
*Mind a ketten részt vesznek világháborús csatákban ahol erejüket és harci képességeiket kamatoztatják a jó oldalon.
*Mind a két világháborús cselekménynél van valami félőrült tudós meg egy szintén őrült katonai vezető (az AK-ban ez mondjuk egy személy egyben) akik el akarják pusztítani a fél világot.
*A főszereplő mindkét történetben elveszíti aktuális szerelmét és túlél 100 évet a jelenkorig, ahol szintén változatlan korral, külsővel ténykedik beilleszkedve a 21. századba.
*Mind a két főszereplő része lesz később valami szuperhős egyesületnek ahol világméretű gonosz ellen küzdenek.
Lehet tudni hogy ez szándékosan van így és a DC másolt a Marvelről vagy a Marvel a DC-ről, vagy pedig ez véletlen egybeesés? Vagy ennyire klisék a szuperhősök?
jó,hát ennyi erővel akkor batman meg egy felturbózott zorró.
csak ő nem z betűt karcol,hanem denevér jelet billogoz:)
amúgy zorró volt az első szuperhős,mindegyik tőle ered,de batman főleg.
amerika kapitány alapja meg,hogy speed-ezték,meg tesztoszteronnal tömték a katonákat a 2.vh-ban,hogy erősebbek,agresszívabbak legyenek és ne legyenek fáradékonyak.
ezért ak átalakulása egy anabolikus szteroid reklámnak is elmenne,míg ww egy félisten.
ez meg nem elhanyagolható különbség.
És Batman Vs Vasember?
Mi a szuper erejük?
pénz, ész, epic ruha, neves család, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!