Mondana valaki olyan horrort, ami már nagyon az idegeidet rángatja?
Figyelt kérdés
Sok horrort láttam már (lány létemre) de egyiketsem találtam eléggé ijesztőnek! Láttam már a Karantént, Paranormális Activityt , Hívatlanokat, Kört, Viasztest, Fürész (összes), meg még sok más filmet, de egyik sem volt olyan ijesztő! Nem tudna valaki olyat mondnai, amitől kajakra beijednék???
Nem muszály véresnek lennie, hanem hogy inkább az idegeket rángassa (: Remélem tudjátok milyenre gondolok...
amúgy 15/L
2010. jún. 23. 19:55
1/8 anonim válasza:
Pokolba taszítva.De moziban volt igazán ütős,ha max hangerőn nézed házimozin,talán visszaadja az élményt.
2/8 anonim válasza:
Muszáj pontos j.
Amúgy a Titkok kulcsa.
3/8 anonim válasza:
Árnykép, Pihenő a pokolban, Helloween 2.
4/8 anonim válasza:
Boogeyman 1-2 ez igazi kis ijesztgetos film hirtelen hangokkal,képekkel
5/8 anonim válasza:
Haloween 2! Én ki akartam menni a moziból,csak sajnáltam a jegy árát!:) De 4-en kimentek akik a hátunk mögött ültek!
6/8 anonim válasza:
De arról nem azért mentek ki mert ilyesztő,hanem mert gagyi sz@r:).
7/8 A kérdező kommentje:
Halloween 2-t láttam már :D szerintem annyira nem ijesztő :)
2010. jún. 26. 15:16
8/8 anonim válasza:
hát ha ilyen szarokat nézel,akkor ne csodálkozz.paranormális activity,most magyar vagy angol cím?döntsd már el!
amúgy Noroi,Pokol hét kapuja,Begotten,Autopsy,A gyilkos bennünk(jobb,int amilyennek hangzik).
nekem egyik sem rángatta az idegeimet,de jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!