Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki ölte meg Monk feleségét,...

Ki ölte meg Monk feleségét, Trudy-t?

Figyelt kérdés
Ez csak a 8. évad utolsó 2 részében lesz látható, de mivel még nem adják, így nem tudom, viszont nagyon kíváncsi vagyok rá.
2010. jún. 23. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha nem akarod tudni, ne lődd le magadnak a poént :). Én sem akarom tudni :).
2010. jún. 23. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:

:(

Szeretek mindent előre tudni. Nagyon kíváncsi vagyok!!

2010. jún. 23. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Asziszem az a kövér pacák a börtönből.
2010. jún. 24. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg a bíró--Ethan Rickover,de nem derül ki 100%san a 8.évadban(utolsó) se.
2010. jún. 24. 13:04
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jún. 24. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen a bíró volt,a dagadt pasi csak végrehajtotta a dolgot,robbantott...A bírónak és Trudynak régebben viszonya volt,a bíró a tanára volt Trudynak még az egyetemen.Pedig házas volt a pasi..Aztán Trudy teherbe esett,de a apsi féltette a hírnevét...Trudynak azt mondta még a gyerek születésénél,h.meghalt a baba,közben nem is.A bíró intézte úgy h.ezt higgye szegény Trudy..

Ezután pár évvel jött csak össze Trudy és Monk.

Aztán mikor Trudy megtudta h.a bíróval közös gyerekük él,le akarta buktatni a bírót...Aki ugye ezt nem hagyhatta.A szülésznőt és Trudy-t is kinyírta:s

A bíró hívta abba a parkolóházba Trudy-t,ahol felrobbant az autója.

Ez amúgy rajta volt egy kis cetlin üezenetként Adriannak,de ez a cetli meg a karácsonyi ajándék-dobozban volt benne.Amit ugye 12 évig nem nyitott ki Monk:O Aztán a bíró meg akarta mérgezni Adrian-t,de nem sikerült.Kiderült az igazság,a bíró megölte magát.

2010. jún. 24. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

bocs a sok szóismétlését..:O

Amúgy persze nem az volt rajta a cetlin h.a bíró ölte meg Trudy-t,hanem a bíróval való viszonyról volt szó benne...De ebből ugye úgyis rájött volna Monk az igazságra,ha előbb kinyitja a dobozt..de így várnia kellett 12 évet:D

2010. jún. 24. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válasz
2010. jún. 24. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Dale a bálna (a dagadék) nem csinált semmit, Frank Nann, azaz a Hatujjú ember készítette el a bombát és robbantott. Dale csak pereskedett Trudy ellen még a halála előtt, nem ezért került börtönbe, hanem a Mr. Monk és Dale a bálna c. részben elkövetett gyilkossága miatt.
2010. aug. 1. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!