Szerintetek melyik volt az eddigi legmenőbb jelenet a Trónok Harcában?
Figyelt kérdés
Szerintem amikor a tél megérkezik Király várba. Ti ,hogy vagytok ezzel ?2018. okt. 7. 15:21
1/13 anonim válasza:
Utolsó évad 4. rész mikor először bevetik a sárkányt.
2/13 anonim válasza:
igen,a sárkány bevetése az nagyon ütős volt.
a másik amikor ebéd közben jon elmondja hogy meg mint lesz ezentúl hogy ő a főnök,erre janos slynt szájaskodik,ezért jon kiviteti az udvarra és "parancsmegtagadásért" levágja a fejét:)
3/13 anonim válasza:
Tényleg, a Janos Slynt-es is az egyik kedvencem volt, katartikus jelenet :D
2-es válaszolóval hasonlít az ízlésünk.
4/13 anonim válasza:
De azért Oberyn és a Hegy küzdelme sem volt semmi.
5/13 anonim válasza:
Baelor szentélyének felrobbantása
6/13 anonim válasza:
Jon x Dany kufirc, az nagyon adta!
7/13 anonim válasza:
Látványos volt az öböl harc a mások ellen.
8/13 anonim válasza:
A fentiek mind nagyon menők, ezeken kívül nekem a Feketevízi csata maradt meg, a Fattyak csatája, amikor Daenerys Westerosba indul és amikor Daenerys megtámadja Jamie-t és a seregét.
9/13 anonim válasza:
Mikor Cersei bosszút áll Unella septán és a homokkígyókon, illetve mikor felrobbantja Baelor nagy szentélyét.
10/13 anonim válasza:
Nekem a feketevízi csata volt a kedvencem, azt hiszem ez volt az első ilyen nagy volumenű jelenet (javítsatok ki, ha tévedek!), nekem nagyon tetszett, azóta is az a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!