Aki nézi a Tóth Jánost: nektek nem kezd hiányozni pár rész után Kadosa és Emese?
Emese a kedvencem!
Nem néztem a Munkaügyeket, de mások is mondták, hogy az jobb volt. Én csak ezt kezdtem el nézni, az eleje tetszett, az angyalkrémes sztori lehúzta sokáig, de aztán megint nézhető lett.
A legjobban akkor tetszett Emese, mikor rosszkor ment át kísérteni mert Balázsék találtak rá, és ahogy kivonult az a nő :D :D azt mondta "jaj de nagyon örültem" hát azon sokáig nevettem. Királyság a hülye szörméjével meg a nagy hajával együtt, hogy mindig abban nyit ajtót, úgy van otthon is. :D Szóval csípem Emesét eléggé.
Én is. ;) Nekem az a jó ebben, hogy azért János egy hihetetlenül bunkó, bárdolatlan de imádnivalóan gyerekes és éretlen - csak az van, hogy mindig következmények nélkül egy komédiában sem lehet tenni/mondani mindent. Valakit csak magára haragít az ilyen mindenképp. Úgyhogy az Angyalkencés, Lénás, meg egyéb marhaságok után, Emese feldobta a dolgot.
Amúgy a stílusa bejön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!