A gyűrűk urában miért nem dobták be a gyűrűt a vulkánba?
Figyelt kérdés
A sasok segedelmével :D2010. jún. 23. 16:38
1/9 Réti bubuzér válasza:
Mosmi? Írjuk le neked a 3 kötetet?
2/9 anonim válasza:
Hogy miért nem a sasok segítségével?
Am volt már ilyen kérdés.
Től rövid lett volna a könyvsorozat. Amúgy nem 3 kötetes hanem 6.:)
4/9 anonim válasza:
Mert, maga a gyűrű nem hagyta, hogy bedobják a vulkánba. Szauron direkt arra teremtette a gyűrűt, hogy az csak őt szolgálja és bárhol is legyen visszatérhessen hozzá. Így a gyűrű megmérgezte Frodo és Isildur lelkét hogy segítségükkel vissza térhessen Szauronhoz.(ehhez olvasni kell a könyvet és meg kell nézni a filmet)
5/9 anonim válasza:
A gyűrűt csak ott lehetett elpudztítani ahol készítették, és ott készítette Szauron.A sasok segítségével??Nem úgy volt hogy Gollam lerágta Frodó ujjáról a gyűrűt és Gollam véletlenül beleesett a vulkába??A sasok Frodóék segítségére jöttek, mert ha nem jöttek volna akkor meghaltak volna.Én nagy Gyűrűk ura rajongó vagyok szóval szerintem ez így volt :) És amugy Gandalf is az egyik sason ült..de ez nagyon hosszú.Szerintem nézd meg mégegyszer a 1-3 filmet és akkor lehet, hogy leesik remélhetőleg...
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem úgy értette. Hanem úgy, hogy már az elején felülnek a sasra és elviszik a gyűrűt a végzet hegyére.
Minden út, harc nélkül......
7/9 anonim válasza:
Valószínűleg a Gyűrű a Sasokat is megkísértette volna. Ők Gandalfhoz és Szauronhoz hasonló lények. Gandalf még megérinteni sem merte e Gyűrűt, Szarumán pedig a puszta vágyakozásba belebukott. Képzeld el, mi történik, ha egy Sashoz kerül...
8/9 anonim válasza:
Amúgy ott voltak a nazgul-ok is.
Azokból volt kilenc. És közöttük az angmari boszorkányúr.
9/9 anonim válasza:
4 és 7
Csavardi Samu viszont lazán elvolt a gyűrűvel amikor nála volt egy ideig - lehet neki kellett volna visszavinnie egyedül, nem a gyík Frodónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!