Milyen élőszereplős feldolgozásait ismeritek a Disney-hercegnőknek?
Hamupipőke
Hófehérke-Tükröm, tükröm
Csipkerózsika
Jázmin
Belle
Pocahontas
Mulan
Aranyhaj
Elza
Ariel
Tiana
Hamupipőke - az ominózus James Lily- féle az amolyan "oficiális", de akad több ilyen-olyan feldolgozása, annyira klasszikus...
Hófehérkére - Hófehérke és a vadász (nem láttam még, de Kristen Stewart a főszereplő, ahogyan az egész nő, a film is eléggé megosztó)
Csipkerózsika - Szerintem az Angeline Jolie- féle Demónát senkinek sem kell bemutatnom. :-)
Jázmin - jövőre jön a Disney előszereplős Aladdinja, én már nagyon várom! (De sajnos csak jövőre...)
Belle - a tavalyi Disney- féle élőszereplős változat Emma Watsonnal eléggé jó lett, bár azért az eredeti az eredeti.
Mulan - 2020- ban jön a Disney- től az élőszereplős változat (durva és számomra érthetetlen változtatásokkal - állítólag nemhogy zenét, Mushut és Shangot sem kapunk, ráadásul valami szupererők meg mágia is lesz benne - tehát ez minden, csak nem Mulan), illetve van egy azt hiszem, szintén Mulan című film, ami viszont az eredeti sztorit veszi alapul, nem a Disney- mesét.
És aztán még ott van az Egyszer volt, hol nem volt c.sorozat, én ugyan nem nézem, de abban is a híres mesehőseink bukkanak fel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!