Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Palpatine Rey apja?

Palpatine Rey apja?

Figyelt kérdés
Remélem. Tiszta menő lenne. És akkor Rey lehetne egy sith nagyúr képességekkel rendelkező jedi!

2018. okt. 3. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Leia annyit sem mutatott soha mint Qi'ra, és mégis látod a 8. részben meg megmenti az Erő. Honnan tudod hogy Qi'ra nem erőérzékeny legalább valamennyire? Veszett jól tolta a Teras Kasi-t a jedik ellen kifejesztett harcstílust, kinyírta a bandavezér főnökét is egymaga, meg szerintem elég komoly manipulátor volt, az összes bajtársát megvezette nem egyszer úgy hogy egyik se jött rá semmire. Ha nem is egy jedi szintű erőhasználó, de szerintem neki vannak minimális erőképességei. Maul sem hiszem hogy csatlósává és bizalmasává fogadna egy lepukkant negyedből való csóró csajt ha nem lenne benne valami különleges. Szerintem ő titkon valami Asajj Ventress szintű félsith orgyilkos-szerűség, nem véletlenül tervezik(ték?) a Solo-t trilógiának, és nem véletlenül került a képbe Maul ismét. És ha Qi'ra akár csak minimálisan is erőérzékeny, akkor az már elég lehet ahhoz hogy Reybe is jusson belőle, onnantól meg tiszta sor hogy miért ilyen jó a csaj. Ismétlem, Anakinnak apja sem volt, az anyja meg egy mezei rabszolga, mégis ő lett a Kiválasztott, tehát nem kötelező hogy egy Mace Windu meg egy Aayla Secura legyenek a szüleid ha erős jedi akarsz lenni.
2018. okt. 4. 13:33
 12/16 Wadmalac ***** válasza:

Végül is, ebben is van logika.

De akkor azért erősen gyanítom, hogy Han nem lehet az apuci.

Időzítés szempontjából az már eléggé Leia-korszakba húzna, nem hiszem ,hogy a Star Wars megengedne magának egy szerelmi háromszög sztorit.

Előbb hinném el, hogy Calrissian az apuci.

2018. okt. 4. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy Csubakka. :D
2018. okt. 4. 14:25
 14/16 Wadmalac ***** válasza:
:D egen. Csubakka mindig is gyanús volt. :D
2018. okt. 4. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát haver, majdnem bejött :D
2019. dec. 21. 12:35
 16/16 Wadmalac ***** válasza:

Tényleg.

:D

Nem apja, de...

És kussolok.

Bár nem tudom, most még mennyi embernek lenne spoiler.

2020. jan. 13. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!