Akik már látták: milyen az új Jurassic World film?
Én hétvégén láttam a 2018-ast. Nekem nagyon tetszett. Szerintem nagyon jól ki lett dolgozva,meglett csinálva. Féltem, hogy unalmas lesz, de kellemesen csalódtam. Szuper volt.
19/L
Összekötő film az első és a harmadik rész között, szvsz igen érdekes irányba vitte el a sztorit. Hogy ez az irány jó lesz vagy sem, azt majd a harmadik film alapján tudjuk meg, de nekem alapvetően tetszik ez az új vonal.
Hogy jobb vagy rosszabb azt nem igazán tudnám megmondani, más, ennyi. Embere válogatja hogy ez kinek tstszik, kinek nem.
Viszont attól függetlenül hogy a film egy felvezetés a folytatáshoz, nekem önmagában is tetszett, szerintem mindenképp érdemes megnézni.
2x láttam moziban. Szerintem jobb mint az előző. Az Jurassic World (2015) nagy része azzal foglalkozott, hogy milyen lett volna ha a Jurassic Park sikeres, nagy attrakcióvá nőtte volna ki magát és ez meghatározta a film nagy részét, parkbemutató, túristák, őrült milliomos tulajdonos, itt-ott már paródiába hajlott.
A Bukott Birodalom a romokba megy be, szabadabbnak éreztem a történetet, az a szakasz, amíg a szigeten vannak kifejezetten jó. Volt néhány jó poén is. A film második fele már kevésbé érdekes. Meg lehet oldani, hogy hangulatosak legyen a dinók a dzsungelen kívül is de itt inkább általános szörnyfilm irányba ment el az egész.
Ha szereted a dinókat, érdemes megnézni de számíts rá, hogy a bevett forumák szerint fog menni minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!