Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mamma Mia 2, ez hogy lehet?

Mamma Mia 2, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
A második részben megjelenik Donna anyja, de ez hogy lehet mikor az első részben utaltak arra hogy ő már meghalt?
2018. szept. 26. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Sophie csak odaképzeli a templomba. Így búcsúzik el Tőle végleg.
2018. okt. 21. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Elso valasz ado,a kerdezo Ruby-ra,azaz Cher-re gondolt.

Az elso reszben valoban van ra 2 utalas,hogy meghalt,de Cher-bek volt igerve valamilyen szerep a Mamma mia-bol.Eredetileg o lett volna Tanya,de akkor volt turne amikor az elso resz forgatasa is.Meg amugy is,kepzeljuk mar el Cher-t Tanya szerepeben :D

A masodik resznel ezt vagy beneztek vagy ugy voltak vele h nem fog feltunni az embereknek,legalabbis nem mindnekinek.De hat kellett bele Cher,uj rejtelyes,de fontos szereplo,es Ruby megjelenesevel meg egy Abba dalt kihuzhatunk a lisatrol(Fernando)

Szerintem ez hogy a vegen megjelent Sophie nagyanyja,dobott az egeszen egyet ;))

Nekem az is tetszett,hogy adtak a megjelensere utalasokat.Amikor eloszor neztem a filmet nem tint fel,de masodjara igen:))

(Fiatal Donna es Hary a Waterloo elott)

(Sophie es Fernando beszelgetese a boldogsagrol es a vissza fordulo hajokrol)

2018. nov. 5. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!