Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars Solo SPOILERES...

Star Wars Solo SPOILERES kérdés! Qi'ra végülis kivel volt?

Figyelt kérdés
Nekem a végén sem volt tiszta hogy ő most akkor kivel van vagy kihez hűséges, a történet egy-egy pontján kb. az összes főbb szereplő mellett állt (látszólag), aztán kb. mindenkit elárult. Ő most akkor szerette Solot vagy sem? És hogy jött a képbe Maul?

2018. szept. 25. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem viszonylag könnyen átlátható.

fiatal csajként vonzó volt neki,hogy megszökhet han-al.

de mire újra találkoznak addigra kira kinövi magát,megismeri a világot és hogy mit adhat az neki és így már nem olyan vonzó számára meglógni egy prolival és a hajóján csövezni,amikor élhet befolyásos,gazdag,hatalommal rendelkező bűnszervezet vezetőként is.

2018. szept. 25. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ő szerintem magával volt. Ezért nem ment Hannal el a film végén, és ezért is árulta el a főnökét, amikor lehetősége volt.
2018. szept. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!