Szerintetek a Trónok harca vagy a Harry Potter a jobb fantasy sorozat?
Ízlése kérdése.
Én na Harry Pottert jobban szerettem. Jobban szeretem a gyengédebb, varázslatosabb történeteket.
A Trónok harca sem rossz, azonban számomra picit brutális.
könyvben a th.
filmen a hp.
filmben a hp is meg van kurtítva rendesen,de a th-t kb negyedelték a sorozatban ezért gondolom ezt.
Nem igazán lehet a kettőt összehasonlítani, teljesen más téma.
De mivel a Harry Potterben a szereplők feketék vagy fehérek és ezáltal A Tűz és Jég Dala (eredeti, könyv, címén) sokkal reálisabb ilyen értelemben, így az.
Heló!
Annyira különböző a kettő, hogy nem lehet (nincs értelme) összevetni az alapján, hogy mindkettő fantasy.
Ráadásul az egyik tényleges sorozat, a másik filmadaptáció (+A Harry Potter filmek közül nem egy botrányosan béna, és nem csak a könyvhöz képest)
Érdekes, filmen HP nagyon gyenge. Könyvben teljesen más, egyszerűen a lényeg marad ki a filmből és sokszor érthetetlen a könyv ismerete nélkül.
Trónok harca kihagy néhány dolgot, de amit megmutat, az érthetően mutatja meg. Filmen nekem ezért a GOT jobban tetszik.
Könyvben meg nagyon nem tudom őket összehasonlítani. GOT számomra a WC-n olvasom kategória, míg a HP-t bárhol, bármikor. De nem azért mert az egyik jobb, hanem azért, mert nekem nagyon tetszik a varázs világ és a brutalitás nem vonz.
Szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt mert teljesen más műfaj. A HP az a jó és a rossz harca látható a TH-ban pedig nincs jó és rossz hanem hatalmi harcokról szól és árulásokról szól.
Röviden az egyik egy gyerek mese a másik pedig politikai témájú mese. Nem lehet összehasonlítani a kettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!