A supernaturálban/odaátban a Ben tényleg nem a Dean fia?
Mert hát sok hasonlóság van köztük... De ugye mondja a Liza hogy nem az ő fia. De hazudhatott is... Akkor most a Dean fia vagy nem?
Még csak a 7 évadban vagyok ezért kérdezem... De a 6. évadban kitöröltette a Liza meg a Ben emlékezetét. Úgy hogy már valószínűleg nem találkoznak. De az is lehet hogy igen. Úgy hogy csak ezért kérdem.
Szia!
Szerintem azért alakították így, hogy ha meg akarnák változtatni, akkor meg lehessen.
Aki akarja, az a fiának tekinti, s aki akarja, az nem.
Annyi spoilert elárulok, - emlékeim szerint - többször nem találkoznak, miután Lisa és Ben emlékeit kitörölte Cas, Dean kérésére. Akkor mondja is Dean Samnek, ha még egyszer szóba hozza őket, eltöri az orrát.
Viszont a Fanfic írók használják Bent Dean fiaként, meg úgy is, hogy csak a fogadott fia.
Igazából ez nem derül ki magában a sorozatban sem, nincs nyíltan kimondva.
Néhány spoiler - ha érdekel:
(Ha nem, akkor ne is olvass tovább!!!)
Ha a hetedik évadot nézed újra - mint én, ki tudja hányadszor :) -, vagy esetleg most először, akkor a 7x13-ban lesz lánya Deannek... de az sem egyszerű, majd meglátod. :) És a 7x17-ben pedig visszatér a sorozatba Cas. :) Na az is egy érdekes epizód! :)
Szia, én úgy gondolom hogy egyértelműen Dean fia. Nem elhanyagolható a sok hasonlóság sem, de Liza is idegesen tagadta, hogy az övé lenne. Dean nyilván nem akarta hogy belekeveredjenek a vadászatba, és meggyőzte magát, hogy nem az övé. Egyébként szerintem mindenki sejti, hogy a a fia. Ráadásul még ki is törölteti az emléküket. Egy idegen gyerek miatt miért csinált volna ilyet?
Biztosan a fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!