Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki elmondaná ezt a Voltron...

Valaki elmondaná ezt a Voltronból?

Figyelt kérdés

Még csak az 1.résznél tartok,és érdekelne,hogy Keith vagy Lance együtt lesznek e,vagy szerelmesek lesznek egymasba,vagy az egyikuk ki mondja hogy meleg?

Szóval lesz benne BL?

2018. szept. 8. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagyon úgy tűnik hogy Lance Alluraval fog összejönni. Ha viszont Shironak (akiről már kiderült a 7. évadban, hogy tényleg meleg) és Keithnek szurkolnál akkor lenne valamennyi esélyed.
2018. szept. 14. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a Sheith halálra van ítélve. A készítők egyértelműen testvéri kapcsolatnak szánják (6. évad 5. rész: "You're my brother and I love you")
2018. szept. 24. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:

#2 Azért írtam, mert a 7. évad után hallgattam egy podcastet, amiben többek között a szinkronszínészek azt tárgyalták ki, hogy Shiro és Keith kapcsolatának leglogikusabb alakulása az lenne, ha összejönnének (vagy valami ilyesmi) a műsor végén pedig, amikor a műsorvezető kérte őket, hogy jósolják meg, hogy mi fog történni a 8. évadban, többen is azt jósolták, hogy lesz egy Sheith csók.

A testvéres dolog meg... Nem ez lenne az első alkalom, hogy valaki gyakorlatilag letesózza azt, akivel később összejön; ott volt pl Katara is az avatarból, meg Winry az fmaból...

2018. szept. 25. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:

De ott egykorúak voltak. Itt azonban Shiro már felnőttként találkozott az *általános iskolás* Keith-szel. Mindegy, hogy mennyirr lett Keith 2 évvel idősebb a quantum abyss után -- ha felnőtt korodban gyerekként ismered meg a későbbi párod, az egyszeűen gusztustalan.

Különben pedig kötve hiszem, hogy akármilyen podcastban beszéltek is a szinkronszínészek ilyesmiről -- 1) nem tehetik, mert szerződésileg tilos spoilerezniük és 2) igazából nekik semmiféle beleszólásuk nincs a történetbe.

2018. szept. 25. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

kb a háromnegyedénél kezdenek erről beszélni, bár nem tudom hogy pontosan mikor. A jóslat meg a végén van...

2018. szept. 25. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennyit Sheithről, kedves utolsó :D Ideje lenne felfogni, hogy a szinkronszínészek véleményének köze nincs a történet alakulásához.
2019. febr. 5. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Hmm...

Nem nagyon volt még tapasztalatom magyar voltron (pontosabban klance) rajongókkal, de úgy tűnik, stílusban ti sem maradtok le a külföldiek rossz hírétől...

Nem az volt a hozzáállásom, hogy "KYAAAAA~~~~ sheith olyan cukiiiii x3 yaoi páros uwu tuti csókolóznak a csillagos ég alatt x"DDD ^/////^"

Őszintén nem is érdekel ez az egész, csak simán leírtam amit hallottam.

Szóval nem tudom;;;;; jó lenne, ha a kioktató, flegma hangnemet meghagynád másoknak...?

2019. febr. 5. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ki szólt itt egy szót is a Klance-ről? Voltronban nem mondanám, hogy shippelek bárkit is. Szimplán szerettem volna felhívni a figyelmed rá, hogy legközelebb ne eldugott podcasteket hozz bizonyítékként.
2019. febr. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!