Valaki elmondaná ezt a Voltronból?
Még csak az 1.résznél tartok,és érdekelne,hogy Keith vagy Lance együtt lesznek e,vagy szerelmesek lesznek egymasba,vagy az egyikuk ki mondja hogy meleg?
Szóval lesz benne BL?
#2 Azért írtam, mert a 7. évad után hallgattam egy podcastet, amiben többek között a szinkronszínészek azt tárgyalták ki, hogy Shiro és Keith kapcsolatának leglogikusabb alakulása az lenne, ha összejönnének (vagy valami ilyesmi) a műsor végén pedig, amikor a műsorvezető kérte őket, hogy jósolják meg, hogy mi fog történni a 8. évadban, többen is azt jósolták, hogy lesz egy Sheith csók.
A testvéres dolog meg... Nem ez lenne az első alkalom, hogy valaki gyakorlatilag letesózza azt, akivel később összejön; ott volt pl Katara is az avatarból, meg Winry az fmaból...
De ott egykorúak voltak. Itt azonban Shiro már felnőttként találkozott az *általános iskolás* Keith-szel. Mindegy, hogy mennyirr lett Keith 2 évvel idősebb a quantum abyss után -- ha felnőtt korodban gyerekként ismered meg a későbbi párod, az egyszeűen gusztustalan.
Különben pedig kötve hiszem, hogy akármilyen podcastban beszéltek is a szinkronszínészek ilyesmiről -- 1) nem tehetik, mert szerződésileg tilos spoilerezniük és 2) igazából nekik semmiféle beleszólásuk nincs a történetbe.
kb a háromnegyedénél kezdenek erről beszélni, bár nem tudom hogy pontosan mikor. A jóslat meg a végén van...
Hmm...
Nem nagyon volt még tapasztalatom magyar voltron (pontosabban klance) rajongókkal, de úgy tűnik, stílusban ti sem maradtok le a külföldiek rossz hírétől...
Nem az volt a hozzáállásom, hogy "KYAAAAA~~~~ sheith olyan cukiiiii x3 yaoi páros uwu tuti csókolóznak a csillagos ég alatt x"DDD ^/////^"
Őszintén nem is érdekel ez az egész, csak simán leírtam amit hallottam.
Szóval nem tudom;;;;; jó lenne, ha a kioktató, flegma hangnemet meghagynád másoknak...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!