Ez melyik hegymászós film?
Figyelt kérdés
Még régenbben (kb 4-5 éve) láttam a tévében egy hegymászós dokumentumfilmet.
Nem sokra emlékeszem belőle csak egy jelenetre. Egy hegymászó egy sötét szakadékban lóg le egy kötélen, több tíz méter magasságban. A csapattársai úgy emlékszem meghaltak, ebben nem vagyok biztos. Ott van a segítgég a közelben, de csak másnap reggel tudják kimenteni, azt mondják neki, hogy addig próbáljon meg kitartani.
Emlékszem, hogy a férfi kiabál, hogy ne hagyják ott egyedül, segítsenek neki, mert nem akar meghali, de nincs más választásuk. Amikor másnap megérkezik a mentőcsapat, a férfit már halálra fagyva találják meg.
Ennyire emlékszem, remélem valakinek ismerős lesz.
2018. szept. 7. 22:27
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Ne, sajonos nem ez az, se azért köszönöm. Ilyen dokumentumfilm szerű volt, ahol egy narrátor mondta el a történéseket.
2018. szept. 8. 08:33
3/4 A kérdező kommentje:
*Nem, nem ez az, de azért köszönöm.
2018. szept. 8. 08:35
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!