Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az "Az"...

Mi a véleményetek az "Az" című filmből Henryről?

Figyelt kérdés

Igazából mindegy hogy a filmből vagy a könyvből, a lényeget tekintve ugyanaz, talán a könyvből jobban meg lehet ismerni egy karaktert.

Mindenki agresszív állatként látta kizárólag? Vagy van aki mást is látott benne? Nyilvánvalóan szadista, de miért?

2018. szept. 5. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Az apja molesztálta és ez nyilván lelkileg sérültté tette. A belső feszültségét pedig másokon vezette le. Bár szerintem a végén főleg Pennywise miatt esett át a ló túloldalára.
2018. szept. 6. 00:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de ez lehetett volna másképp? Ha mondjuk nem egy erőszakos apja van akkor? A logika ezt diktálná de ismerve a személyiségét erre nem sok esélyt lát az ember, nem?
2018. szept. 9. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Spoiler alert!

Az apja a háborúban harcolt, ami kihatott az elmeállapotára is, ergo szépen lassan megőrült. Henry anyja otthagyta őket mert a férje egyszer majdnem halálra verte. Henry-t is sokszor verte, és telebeszélte a fejét mindennel, azért utálta annyira Hanlonékat. Mikor kinyírta Mike kutyáját és elmondta az apjának mit tett az büszke volt rá, és Henry rájött hogy erőszakkal tud közelebb jutni az apjához (mert szerette). Aztán jött Pennywise aki felhasználta a vesztesek ellen, akkorra már a rögeszméje volt hogy elkapja a veszteseket bármibe is kerüljön. Mikor AZ brutálisan kinyírta a csatornában a haverjait a szeme láttára akkor őrült meg teljesen. De az agresszivitása az apjától ered.

2019. máj. 13. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom. Én is olvastam. Arra voltam kíváncsi, hogy aki ezt nem tudja, mert a filmben látta csak az mit gondol. De köszi. 😊💓
2019. máj. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!