Csak szerintem lett borzalmas vége a Pretty little liars-nak?
Figyelt kérdés
Jó oké lehet hogy nem mostani film, de én most fejeztem be a sorozatot és szerintem pocsék vége lett mi az hogy spencernek van egy másik iker tesója?? És ő ad.... Meg el lett sietve az egész túl hamar jöttek rá hogy nem Spencer az és ez nekem furcsa meg Ezrát miért rabolta el??? És most az a vég hogy Mona fogva tartja őket... És egyáltalán hogy lehet kiszökszni a börtönből ilyen hamar? Ez az egéaz zavaros.. Nem ilyen végre számítottam2018. szept. 2. 10:06
1/3 anonim válasza:
Számomra ez az ikertesós dolog, mintha a végén nem tudták volna, hogy ki legyen és mi legyen, ezért gyors berakták az ikertesót, mert hát mért ne. Számomra sokkal jobban tetszett volna, ha a fő(bb)szereplők közül lett volna valaki a gonosz. Igen, eléggé összecsapták. Meg igen, Toby nagyon hamar rájött, meg a többiek is... Meg ugye mikor volt az a könyv, amit Tobynak adott Alex. Na és ugye Toby amiatt kezdte ezt az egészet feltételezni, mert a könyvben nem volt bejelölve semmi. Aztán elmegy a lányokhoz, és olyan gyorsan rájönnek, hogy mivel van dolguk...
Igazából ezt az ikertesós dolgot is meg lehetett volna jól csinálni, de így nekem nem tetszett... :/
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem se sokkal többet vártam az utolsó résztől!
2018. szept. 2. 16:21
3/3 anonim válasza:
Teljesen igazatok van szerintem is elé tv elcsépelt lett a vége. Én mondjuk simán el tudtam volna képzelni a négy lány közül egyet A-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!