Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti hová mentitek a letöltött...

Ti hová mentitek a letöltött filmeket?

Figyelt kérdés

torrent oldalakról leszedtem néhány filmet és kíváncsi vagyok, hogy ha van itt valaki aki szintén gyűjti a filmeket akkor ő hová szokta ? dvd, külső merevlemez vagy hová? ja és sorozatok is vannak köztük, azokat is megszeretném tartani

köszi a segítséget előre is

2018. szept. 2. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
van 2 db maxtor külső merevlemez 1tb-os mindkettő.a "jobb" filmeket hd-ban szoktam leszedni ezért kell a nagyobb tárhely.
2018. szept. 2. 10:04
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi:) én is a merevlemezre gondoltam de azt mondták, hogy azt nem szabad sokat használni mert tönkre megy mivel tárolásra lett kitalálva

te milyen gyakran használod?

2018. szept. 2. 10:14
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Pont arra lett kitalálva a merevlemez amire használod, nem lesz rövidebb az időtartama. Messze az a legjobb ár/érték arányú eszköz amin ma tárolni tudsz tartalmat. Minden más drága vagy elavult (CD/DVD), vagy felhő esetében illegális a filmek feltöltése.
2018. szept. 2. 10:47
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2018. szept. 2. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
kb 3-4 éve megvan,heti több alkalommal használom, eddig nem tapasztaltam semmi negatívumot-adatvesztés,ilyenek- szerintem tökéletes választás filmek tárolására
2018. szept. 2. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szeretem az eredeti tokos DVD-filmeket, szép kis kollekció van a polcomon, amit majd tovább fogok bővíteni. Legfeljebb akkor töltök le filmet, ha valamit nem találok DVD-n, ahhoz pedig mindenképp külső merevlemezt veszek majd, az a legbiztosabb! Szeretem, ha bőven van helyem, ezért minimum 2TB-osat!
2018. szept. 2. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:

A laptopon tartom, most is van rajta 5-6 film- azok még vàrakoznak megnézésre, de csak addig amíg megnézem , utàna letörlöm őket. Minek tartogassam... De amit megtalàlok online azt úgy nézem. Pàr hete pl a Harry Pottert nézem szombat esténként mert még sosem làttam. Sorozatokat csak online nézem amióta van sorozatbaràt. Örülök, hogy nem kell letöltögetni.

Majd ha lesz rà keret, szeretnék nagy memos külső merevlemezt. Pàr kedvencemet biztos ràtenném. Pl a Fűrèsz filmeket, A gyűrűk uràt, Büszkeség és balítélet 6 részes filmsorozatot, Stephen King adaptàciókat...

2018. szept. 2. 15:10
 8/9 Trevor. ***** válasza:
Van a gépemben egy 500gb-s laptopból kiszedett 2.5"-es, 5400rpm-es hdd ami halk és így adattárolásra tökéletes. Letöltöm, megnézem és letörlöm, hogy legyen hely másnak is. Max akkor szoktam megtartani egy filmet/sorozatot ha kevés a seeder vagy a közeljövőben újra akarom nézni.
2018. szept. 2. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azzal kezdtem, hogy DVD-ket kezdtem el kiírni. Először szépen néztek ki a tokok, de aztán hamar tele lett velük az összes polc. Áttértem a dobozos tárolásra, listával, rendszerezve. De amikor már a második 300-as fémdoboz felénél jártam és a gyerekeknek külön volt még egy 300-as doboz, akkor már jobbnak láttam beruházni egy külső HDD-re. Ez 2TB-os volt és már vagy 7 éve használom nap, mint nap. Azóta a gyerkőcöknek 2 db 2TB-os, nekem meg még egy 3TB és egy vadiúj 4TB-os is bejátszott. Így már nem okoz gondot, hogy többféle sorozat van elmentve, százával jönnek le a filmek. A legtöbbjüket tárolom, amit tényleg csak egyszeri nézhető, azt törlöm. Ezeknek a külső HDD-knek az ég egyadta világon semmi baja sincs. Évek múltán is ugyanúgy van rajta minden, mint amikor rátettem. Egy ilyen winchester kb 1 napi keresetemnek felel meg (külföldön élek) és százával férnek rá filmek. A 4TB-os alig volt drágább, mint 3 éve a 2TB-os. A nagyobbra most már mehetnek a 4K-s filmek is gond nélkül. Lejátszáshoz külső (Egreat A5) médialejátszót használok, mert az mindent lejátszik, lehet 4K vagy 3D. Mellesleg a zenéimet és a képeket is HDD-n tárolom. Sok közülük 5.1 DTS hangzású album. Ha hazautazom, akkor elég 1 db-ot magammal vinnem és azon rajta van minden, ami kellhet.

Szóval ennél kényelmesebb, praktikusabb, kisebb és olcsóbb megoldást nem fogsz találni.

2018. szept. 3. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!