Szerintetek lesznek még olyan vígjátékok amin lehet nevetni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években engem nem tudtak úgy megnevettetni a vígjátékok,mint a régebbiek pl.Amerikai pitéből is csak az első 3 rész tetszett.Vagy csak én gondolom így?2010. jún. 21. 21:04
1/7 anonim válasza:
Személyfüggő, ki min nevet. Egyeseknek a szarós-fingós-hányós filmek a vígjátékok netovábbjai.... nekem viszont pl. az Idétlen időkig és A Hal neve: Wanda, meg az ilyen kaliberűek. Amik igényesen szórakoztatnak.
2/7 anonim válasza:
Nekem ezek a kedvenc vígjátékaim: Másnaposok, Kalandférgek
3/7 anonim válasza:
Remélem, mert én már a műfajt is kerülöm a tapasztalatok miatt! Már legtöbbször az idióta címek elveszik a kedvem...
4/7 anonim válasza:
Vannak jó vígjátékok.Amiket az első válaszoló írt,nekem is kedvenceim,de van még,csak ha neked az Amerikai Pite a netovább...
Őfelsége pincére voltam
Szexmisszió
Krokodíl Dundee
Vaskabátok
Szuperzsaru
Nekem lámpást adott az úr a kezembe Pesten
Promenád a gyönyörbe
Így jártam anyátokkal
Pokolba taszítva
5/7 A kérdező kommentje:
nekem nem az Amerikai pite a netovább,nem gondoltam hogy ez ekkora probléma lesz,hogy példának tettem,én a kérdést úgy értettem,hogy 1-2 éve már a legújabb vígjátékok nem tudnak újat mutatni,ugyanazok a poénok stb.Mikor kijött az első pités film kb.én is egykorú voltam velük és akkor nekem is az volt a vicces,természetesen most már megint más az.
2010. jún. 22. 22:09
6/7 A kérdező kommentje:
Pokolba taszítva-vígjáték?
2010. jún. 22. 22:10
7/7 anonim válasza:
Igen az:)Félig-meddig.A kecske bevezetésénél folyt a könnyem úgy nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!