A szépség miért szeretett bele a szörnyetegbe?
Sokszor láttam már,de még mindig nem értem.
Ugye,a történet szerint a szörnyeteg egy herceg,aki a kastélyban lakik.
Tehát,lehet,hogy a szépség csak azért szeretett bele,hogy övé legyen a kastély és a vagyon?
Ha például egy omladozó kunyhóban élt volna és nem lett volna semmilyen értéke,akkor is beleszeret?
Erre sok teória és elképzelés van, de Belle pont nem az a a fajta, aki egy kastélyért megy hozzá valakihez.
Szerintem meglátta benne az embert, akit igazságtalanul elátkoztak. A Szörny hagyhatta volna meghalni, mégis megmentette a farkasoktól. Voltak hasonló érdeklődési köreik. A bezártság is nyilván közrejátszott, de nem az anyagiak és a külső miatt szerettek egymásba.
Belle nekem pont nem annak a karakternek tűnik, aki a pénzéért, kastélyáért szeretne bele valakibe. Szerintem simán csak a látszat alá látott, a Szörnyetegből pedig Belle hozta elő újra emberi lényét (mármint viselkedésben, és végül persze külsőben is).
De egyébként csak egy mese, nem kell bővebben elgondolkodni ezen. :-)
ahhoz,hogy legyen ideje meglátni,hogy ki is valójában a szörnyeteg,kellett az életszínvonal demonstráció,mert az adta meg azt a keretet ami miatt ott maradt és lett ideje megismerni a szörnyet.
tehát a kastély,a személyzet,vagyis a luxus életszínvonal.
de jó a meglátásod,mert ha egy pasi olyat tud prezentálni mint a szörny a mesében,akkor 99%ban emberré sem kellene változnia ahhoz,hogy ott maradjon vele a nő.
sőt szerintem sok nőnek kimondottan bejönne,hogy ekkora nagydarab,szőrös,meg szarvas.
alacsony életszínvonal mellett nem szeretett volna bele.
mert a személyzet zsírozta le a csaj maradását.
1. megmentette az életét
2. elkezdett emberként bánni vele
3. adott neki egy egész könyvtárat
4. elkezdtek több időt együtt tölteni
5. rendesen megismerték egymást
6. innentől gyakorlatilag bárkinek a története lehetne, végülis mindenki úgy szeret bele másokba, hogy megismerik egymást, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!