Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Soy Luna 3. évada miért...

A Soy Luna 3. évada miért csak 60 részes lesz?

Figyelt kérdés

2018. aug. 30. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet tudni, nem nyilatkozott róla senki. Talán elfogytak az ötletek, vagy már nem tudtak már mit kezdeni a szereplőkkel. Szerintem még belefért volna az a 20 rész, akkor a vége nem lett volna annyira sietős és összecsapott.

Szóval nincs róla semmi információ, én imádom a Soy Lunát, tényleg, de ez hatalmas csalódás volt.

2018. aug. 30. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak hatvan részes. a 60.rész végén mutatják, hogy mi lesz a kövi részben
2018. szept. 13. 21:15
 3/6 Vinkó Márton ***** válasza:
Nem tudom, az első válaszadó írása valahol logikus lehet, de ha jobban belegondolunk, ez sem működik, ugyanis a Violetta esetében kevesebb ötletből hoztak ki még 20 részt! És ennek a nézettsége is nagyobb volt annál. És pl. olyan dolgokat befejezhettek volna, mint például, hogy Gaston valahogy visszatér vagy ilyesmi. Szóval simán belefért volna és akkor most nekem se lenne ekkora csalódás, mert teljesen egyetértek!
2019. jan. 25. 19:38
 4/6 Vinkó Márton ***** válasza:
De amúgy imádom ezt a sorozatot ettől még, de ez akkor is egy kicsit csalódást okozott, hogy elhamarkodottan fejezték be
2019. jan. 25. 19:43
 5/6 Vinkó Márton ***** válasza:
Ja meg persze iskolával kapcsolatos történetszálat sem bántam volna, (ritkán van ilyen) mert kiváncsi voltam, hogy onnan mit hoznak vajon ki, na dehát semmit, mint az mostanra kiderült. Ilyeneket is háttérbe szorítottak, ezt is egy kicsit sajnáltam
2019. jan. 26. 12:48
 6/6 Vinkó Márton ***** válasza:
És utólag is sajnálom, hogy az utolsó évad csak 60 részes lett, holott szerintem még belefért volna az a 20 rész és akkor a vége nem lett volna annyira sietős és összecsapott :(. És amellett hogy nem magyaráztak meg jobban dolgokat, még be lehetett volna fűzni 1-2 történetszálat, amik az előző két évadban benne voltak, de a harmadikban kivették őket. Pl.: az iskolás történetszálat, ahol az utolsó évadban nem voltak bent játszódó jelenetek. Talán valóban azért mert a szereplők több mint fele nem volt már bent. Pedig egyébként szerintem ebből is ki lehetett volna hozni dolgokat, igazából annakidején úgy ültem neki a 3. évadnak, hogy kíváncsi voltam hogy mit hoznak ki az iskolás történetszálból úgy hogy a szereplők több mint fele nincs ott, és érdekelt hogy mit kezdenek vele, dehát a válasz egyértelmű: SEMMIT nem kezdtek vele. (ami szerintem elég megúszós módszer volt, amolyan kihagyott ziccer). Illetve ott lett volna még Gaston visszatérése is, és egyben annak a történetnek is a happy end-je (Erik nekem túl utólagos volt Ninának, mert már nagyon a sorozat végén jött).
2021. jún. 6. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!