Mi a véleményetek erről a sorozatról?
Figyelt kérdés
Az Internátusról mi a véleményetek? Érdemes elkezdenem? Tudom hogy 11 éve kezdődött, de nekem megtetszett a tartalma alapján, 11 éve pedig 3 éves voltam, így akkor nyílván nem néztem. Nektek tetszett? Valamint tudom hogy spanyol a sorozat, ezáltal gondolom azt, hogy ilyen szappanopera jellegű?
Minden választ nagyon köszönök!
2018. aug. 30. 17:20
1/5 anonim válasza:
Megnézel 2-3 részt és látni fogod hogy milyen. Ha én most azt írom, hogy nem tetszik akkor nem fogod megnézni mert egy vadidegen ember azt mondta? 14 évesen már el kell tudnod dönteni, hogy tetszik-e valami vagy nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, ki mit gondol róla.
2018. aug. 30. 17:45
4/5 anonim válasza:
Kb 3-4x végig néztem. Ajánlani tudom.
5/5 anonim válasza:
En is többször néztem végig, nagyon szeretem, misztikus izgalmas, vicces is azért de amugy nagyon leköt engem. Egyik legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!