Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elkezdjem a Gossip Girlt?

Elkezdjem a Gossip Girlt?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen hallottam hogy mennyire jó sorozat, s hasonló a PLL-hez, amit nagyon szerettem. A mostani 20-30 éveseknél instagramon sokszor látom hogy a Gossip Girlt nézik, erősen gondolkodom rajta, hogy elkezdem. Megéri? Tényleg annyira jó sorozat? 16/L

2018. aug. 27. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is emiatt kezdtem el, mert sokan a PLL-hez hasonlítják. Szerintem egyáltalán nem olyan, vagy legalábbis nem abból a szemszögből amire én vágytam. Azt hittem ez is ilyen nyomozgatós, kicsit sötét thriller dráma. De inkább szerelmi dráma az egész. 4 gazdag + 1 "szegény" családról szól és azok tagjairól akik az egész sorozatban az igaz szerelmet keresik. Gossip Girl kilétével meg nem is nagyon foglalkoznak. Nem mondom, hogy rossz sorozat. De ne várj tőle ilyen sötétebb nyomozós stílust, mint a PLL.
2018. aug. 27. 00:10
 2/4 anonim válasza:
100%
Kezdd el! Én imádtam :3
2018. aug. 27. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más jön be, szóval a legjobban akkor tudod meg, hogy milyen a Gossip Girl, ha néhány részt megnézel. :)

Engem személyszerint nem fogott meg. Tényleg, nagyon sok ideig próbáltam megszeretni, láttam is jópár évadát. Számomra nem annyira jött be, nem jön be ez az egész gazdagos, szerelmi stílus. Szóval ha ilyen PLL félére vágysz, akkor más sorozatot kezdj el inkább. Igazából nincs is hasonlóság a kettő közt, csupán "mindkettőben" van egy zaklató, habár a Gossip Girlben nem lehet zaklatónak nevezni... Max. annyiban hasonlít, hogy mindkettőben gimnazisták vannak.

2018. szept. 1. 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Kicsit se hasonlít. Ha elkezded a Gossip Girlt, akkor felejtsd el a PLL-t, amíg nézed, mivel teljesen másmilyen az egész sorozat.
2018. szept. 1. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!