Ti mit gondoltok Cercei Lannisterről a trónok harcában?
Szerintem is egy érzéketlen, számító pszichopata, intrikus, átb. ssza a saját gyerekeit...
Ha nem öli meg Robertet, máig kuss lenne a neve.
Viszont azt nagyon bírtam, amikor Septa Unellat megbűntette. Öntözte rá a bort, hogy "confess", miután meg bement a Mountain (Hegy) shame, azaz szégyen. Egyik kedvenc pillanatom a sorozatból.
Nekem a kedvenc karakterem az elejétől kezdve. (Nem olvastam a könyveket, a sorozatot 3× végignéztem)
Mindent amit tesz, csakis a gyerekei és a családja érdekében teszi, ha róluk van szó akkor nem riad vissza semmitől.
És igen, szerintem is inkább áldozat, hiszen rengeteg szörnyűség történt vele; 4-5 éves volt mikor elvesztette az édesanyját, az első, és igazából egyetlen szerelmével soha nem házasodhat össze, titkolniuk kell a kapcsolatukat, elvesztette mindhárom gyermekét, börtönbe zárták, utána pedig végig kellett vonulnia Királyvár utcáin meztelenül a város gyűlölködő népe elött.. És ezek után sem tört össze, hanem elérte hogy a Hét Királyság első(!) kiralynőjévé koronázzák. Ezért gondolom hogy egyértelműen a legerősebb női karakterről beszélünk a sorozatban.
Én nem hinném hogy Jaime fogja megölni, szerintem nem véletlenül hagyták ki a valonquar részt a jóslatból a sorozatban... És hát tudom hogy ez nem valószínű, de remélem hogy Jaime vissza fog térni hozzá. 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!