A Ki vagy, Doki? ( Doctor Who) 4. évadban a THE NEXT DOCTOR-ban a "másik Doki" is TimeLord?
(Megnéztem ezt a részt is, de a csekély angoltudásom miatt nem sokat értettem belőle...)
Nekem még az is "sántít" , hogy ha a " másik Doki" a 10. doktor a jövőből, és találkoznak, akkor hogyhogy nincs időparadoxon, mint a TimeCrash-ban?????????
Meg is válaszoltad már magadnak a kérdést.
A szerencsétlen fickó egy ööö Wilson Lake(vagy John... már nem emlékszem) nevű tehetős alak. Családjával érkezett Londonba karácsonyozni, csakhogy a szállásukon egy Cyber-lény sereg jelent meg(hiszen elkezdik gyűjtani a Kiber királyhoz a rabszolgákat). Lake Nejét megölik, fiát elhurcolják(csak később tudja meg) Ő maga meg véletlenül belenéz egy info-rúdba, mely egy erős energiaforrással működtetett adathordozó. Az övében történetesen a Doktor eddigi tevékenységeiről részeletes jellemzéssel. Wilson megzavarodott, és némiképp átvette a Doktor jellemét és kicsit az eszét is. Ő jött rá, hogyha kiynitja az info-rúd elemtartályát, az sugárfegyerként működik. Ezután kezd el Idő Lord-ként viselkedni, és értelmetlen magyarázatokat talál ki a TARDIS szónak, a szónikus csavarhúzónak stb.... és ezután meg természetesen találkozik a valódi Doktorral...
Illetve le tudsz szedni felíratott hozzá innen:
:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!