Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek ki az 5 kedvenc és az...

Nektek ki az 5 kedvenc és az 5 leginkább utált karakter a Harry Potterből?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok meg is indokolhatjátok hogy miért szeretitek, illetve utáljátok őket.

2018. aug. 18. 22:21
1 2
 11/14 anonim válasza:
66%

Kedvenceim: Luna Lovegood, Lord Voldemort, Bellatrix Lestrange meg Fred és George Weasley.

"Utáltjaim": Hermione Granger, Ginny Weasley, Cho Chang, Dolores Umbridge, Gilderoy Lockhart.

2019. nov. 30. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencek:

-Hermione: elképesztően okos, ragaszkodik az elveihez, mindig hűséges

-Fred és George Weasley: hangosan nevetgélek olvasás közben az összes viccükön, imádom a személyiségüket

-Lupin/Sirius: mert ennyire hűségesek mind egymáshoz és mindent megtesznek, hogy a szeretteik jobb világban élhessenek. Mindkettejüknek nehéz élete volt, mégis jó emberek maradtak

-Piton: legösszetettebb és talán a legemberibb karakter az egész sorozatban

Képtelen voltam közülük csak ötöt kiválasztani, ők az abszolút kedvencek (hat kedvenc szereplőmből négy meghallt, mindegyikük halálán még mindig sírok)

Legutáltabbak:

-Sibila trelawney: teljesen amatőr és hazug, semmihez nem ért és még idegesítő is

-Lockhart: ugyanaz, mint Sibila

Lucius Malfoy, Umbridge: ezeket szerintem nem kell megmagyaráznom

-

-

2020. máj. 26. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

-Ron. Lehet hogy néha otthagyta Harryt, de teljesen érthető volt a néha beütő féltékenysége Harry hírnevére, és igazi barát maradt ennek ellenére

-Sirius. Nagyon sajnáltam ami vele történt, az azkabant, és a halálát is. Harryt tartotta mindig a legfontosabbnak, 12 év után a börtönben is.

-Luna. Az egyik kedvencem. Megtanított arra, hogy nem ciki vagy szégyellnivaló dolog kicsit különcnek lenni, legalább nem vagyok tömeg és sablon

-Hagrid. Tetszett a a jószívűsége, hogy hogy szerette a három jóbarátot,

-Bellatrix. Megölte Siriust és egy csomó másik ártatlan embert, elvakultan és beteges módon követte voldemortot

-Umbridge nem szorul magyarázatra

-Hermione. A könyvekben sem kedveltem az állandó rinyálása, szabálykövetése miatt, aztán a következő könyvekben próbált az eros női karakternek tűnni, de nem nagyon ment neki. Nagyon toxic nak érzem, és szerintem a filmekben Emma Watson sem csinált valami jó munkát, főleg a magyar szinkronnal.

-Ginnyt nem utálom, de az 5. konyv után kinyílt a csipája és nagyszájú és beképzelt lett.

-Peter Pettigrew. Mivel a környezetben is tudnék legalább 5 ilyen áruló férget megnevezni, hozzam nagyon eljutott a karakter.

2021. aug. 22. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedvencek:

-Tonks

-Sirius Black

-Remus Lupin

-Ron

-Hagrid

Akiket utálok:

-Umbridge

-Bellatrix

-Lucius Malfoy

-Karkarov

-És az ifjabbik Kupor is(Aki az "Ál-Mordon" volt a negyedikben)

2022. szept. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!