Mit gondoltok a Pókember filmekről?
a kedvenc filmem a mostani, a hazatérés, a legjobb peter szerintem tobey volt, a legjobb pókember viszont tom, várom az animációs filmet :D
Igazából az andrew garfield féle nagyon nem tetszett, örülök hogy végre a marvelnél vannak a jogok
csak mj nem tetszik, vagyis michelle :/
Az első trilógia szerintem a legjobb és Tobey. :)
Túl nehéz megugrani egy ekkora lécet.
Nekem is tetszett az új (a Garfield által alakított az nem), de jobb talán sosem lesz. Talán a fiatalabb és a jövő generációjának igen, de én és jelenleg még a legtöbben ezen nőttünk fel.
hát a tobys nekem nem jött be,mert ő nagyon lúzer volt az életben.
az a zsidó gyerek,aki volt a fegyvertelen katona,szerintem ő volt eddig a legjobb.
ő átlagos srác volt szánalmas vagy lúzer beütések nélkül.
Szerintem amúgy az első trilógiát az idő szépítette meg ennyire..
Tobey szerintem fantasztikus volt, meg amúgy milyen jó színészeket válogattak már össze.. De ha a filmeket magukat nézzük, háát..
Nekem az tetszik a homecomingban, hogy képregényhű/hűbb
Viszont ez az MJ-s dolog egyszerűen nem hagy nyugodni :D
Én is nagyog néztem rajta, amikor megláttam. Mintha (de csak talán) fiatalodott volna. :D
Amúgy #4-es, pont ez a lényege a pókembernek, hogy egy visszafogott, esetlen srácból lesz szuperhős.
S, ha belegondolsz nem lúzer ő, csak kilóg a sorból és ráadásul beleszeret (vagyis megszerzi) az a lány, akiért gyerekkora óta rajong.
Egy lúzer ezt nem éri el.
Az új pókemberben pedig sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a komédiára, így aztán nem lehetett akkora "lúzer".
De az Andrew Garfieldos nekem még mindig nem tetszik. :) Majdhogynem fölösleges volt elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!