Miért tartja mindenki törpének Havas Jon-t a Trónok harcában?
Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 14:43
1/9 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Ki tartja törpének?
2/9 anonim válasza:
Nem ő a törpe, hanem akit a Peter Dinklage alakít (nem jegyeztem meg a karaktere nevét).
3/9 anonim válasza:
Azzal a 173 centijével nem egy égimeszelő mondjuk, de szerintem is akire te gondolhatsz az inkább Tyrion (Peter Dinklage)
4/9 anonim válasza:
mert látszik hogy a többi szereplőhöz képest alacsony.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig nem Tyrionra gondoltam,hanem Havas Jonra és komolyan mondom nekem a 7 évad alatt fel se tűnt hogy csak 173 cm ,de lehet hogy csak jól kameràzták..
Amúgy itt olvastam a gyk-n elég sokan írták hogy nem értik hogy miért egy ilyen törpe játsza Regar Targaryen fiàt stb.. és elég sokan utálják is amit nem is értek..
2018. aug. 17. 23:50
6/9 anonim válasza:
Ő Regar Targaryen fia? Magyarul megdugta a testvérét? Az igen...
7/9 A kérdező kommentje:
Miért dugta volna meg a testvérét? :’D Hát így volt az utolsó részbe derült ki hogy Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark törvényes gyereke és a neve Aegon Targaryen
2018. aug. 18. 00:12
9/9 A kérdező kommentje:
Ja jo ne haragudj mar este van :D én bevallom mèg az utolsó 10 percet nem láttam az utolsó részből,de akkor ebből az derül ki hogy lefeküdtek :D
Azért ez durva gondolom akkor Jon lesz a törvényes trón örökös amúgy..
2018. aug. 18. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!