Vajon véletlen az, hogy a Jean-Paul Belmondo filmekben a rosszfiúknak mind nem franciásan hangzó neve van?
Figyelt kérdés
Az elvetemült, pszichopata ellenfelei Belmondonak a filmekben rendre német vagy olasz neveket viselnek. Ez vajon véletlen?#film #politika #francia #ellenség #krimi #akciófilm #bűnöző #sovinizmus #idegenellenesség #Jean-Paul Belmondo
2018. aug. 15. 20:36
1/6 anonim válasza:
Speciál melyik filmekre gondolsz?
2/6 A kérdező kommentje:
A magányos zsaru - Schneider; A kívül álló - Meccacci, Félelem a város felett - Waldeck, Zsaru vagy csirkefogó - Volfoni
2018. aug. 17. 22:28
3/6 anonim válasza:
Hát biztos nem véletlen. Gondolom a rendezők többsége nem szimpatizált a németekkel, és az olaszokkal.
4/6 anonim válasza:
Volt viszont egy filmje (a címére sajnos nem emlékszem), ahol ő volt a rosszfiú, és a cinkosa egy magyar, Laci nevű férfi volt.
Franciául láttam a filmet, de hallhatóan és érthetően mondta neki, hogy "Bzdmeg, Laci, te (h)ülye vagy!"
Jót nevettem.
Emlékszik valaki a filmre?
Kérdező, bocsáss meg az offért! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Ezt a filmet nem is ismertem tőle még.
2018. aug. 18. 18:35
6/6 anonim válasza:
A Kifulladásig című filmben ő volt a rosszfiú és a László Kovács nevet használta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!