Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok mondani filmeket?...

Tudtok mondani filmeket? Többi lent.

Figyelt kérdés

Érdekelne

Posztapokaliptikus

Zombis

Dzsungelbe játszódó túlélős filmek, és ami igazán érdekelne de nem lesz elég konkrét olyasmi filmek mint a Mars mentőexpedíció, (ilyen shelteres túlélős akár misztikus, de nem muszáj az űrben játszódnia)

És olyan filmeket szeretnék még kérni ami a te hetekkel óceánokkal kapcsolatos, felfedezős expedíciós felé, vagy ugyan úgy apokaliptikus jellegű, vagy szintén túlélős)

Köszönöm a segítséget, elnézést ezért a kevésbé konkrét megfogalmazásért, de már annyi filmet láttam, hogy kéne valami szokatlan, valami új!:)

2018. aug. 14. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Posztapokaliptikusak:

[link]

Zombis:

[link]

Túlélős:

[link]

Óceános mozik:

[link]

Ez pár ezer film, biztos találsz valamit.

Jobb, mint ha mi írkálnánk és majd üzenetenként visszajelzel, hogy mit láttál meg mit nem.

2018. aug. 14. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Heló!

The Road, Jungle, 28 nappal később, So weit die Füsse tragen (ezt is ide venném, egy német katonáról szól, aki az orosz táborból megszökik és próbál hazajutni Németországba)

2018. aug. 14. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Eli könyve

Zombieland

holtak hajnala

mad max

ragadozó

rsgadozók

a vadon foglyai

waterworld

legenda vagyok

végitélet

farkasok ideje

hasadás

gravitáció

2018. aug. 14. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont ilyen témájú filmeket keresek mostanában én is, de nem könnyű, mert ami jó, azokat már mind láttam. Aztán rábukkantam egyre, az a címe, hogy Vonat Busanba. Dél koreai, de ez ne ijesszen meg, amerikai minőségű. Végig izgalmas, zombis film.
2018. aug. 15. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!