Melyik a legjobb gyerekeknek és melyik a legjobb felnőtteknek készült animáció/rajzfilm sorozat amit valaha láttatok és miért?
Avatar: Aang legendája, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Gyerekként imádtam, de ahogy szinte felnőttek a sorozat karakterei, úgy nőttem fel én is, és rájöttem, hogy mennyi tanulság van benne. Egész mély tartalmakat tud közölni, mégis családbarát marad. Mai napig imádom, néha visszanézek 1-2 részt. :)
#1 Egyetértek. Én is az Avatart akartam írni, mert számomra is az volt a legmeghatározóbb, pedig én már felnőttként láttam.
Izgalmas történetvezetés, jól kidolgozott, nem fekete-fehér karakterek, ill. jól egyensúlyoznak a dráma és a humor között. A képi világa és zenéje is teljesen rendben van.
nálunk a családban az Így neveld a sárkányodat sorozata, a Dragons/Sárkányok jelenleg a legmenőbb. Nem is tudom, hányszor végignéztük már a gyerekkel, és én is újra és újra szakadok a röhögéstől.
Gyerekként a legnagyobb kedvencem a Tom és Jerry illetve Az elsüllyed világok volt.
Nem tudom, hogy a nosztalgia miatt, de még most is akármikor le tudok ülni nézni ezeket, teljesen lekötnek.
Egyszer volt, hol nem volt az élet.
És azért, mert mese szerűen, izgalmasan, érthetően tudja előadni a a sejt biológiát. Ezzel közelebb hozza az embereket a tudományhoz egészen kis korban és segíti az elme fejlődését, miközben szórakozást és kikapcsolódást is nyújt.
Bár már említették jó páran, de én is rá szeretnék erősíteni: az "Így neveled a sárkányodat" vezet nálunk is toronymagasan és még semmi sem tudta letaszítani a trónjáról.
Az "Így neveld..." önálló nagy filmjei egyébként ugyanúgy listavezetők, mint a belőle készült sorozat vagy a spin-off rövidfilmek.
Minden korosztály számára képes szórakozást nyújtani és emellett gazdag érzelemvilága és nevelő célzata is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!