Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek ennyire szomorú?

Figyelt kérdés
Nemrég fejeztem be egy sorozatot(A visszatérők) és most annyira hiányzik a sorozat,meg a szereplők is hogy szinte sirnom kell,és a közösségi oldalakon folyton az szereplők profiljait bújom hogy nézzem milyen új posztokat raknak ki az oldalukra de így se jobb,nagyon hiányzik a sorozat,már napjaim mentek el csak azzal hogy szomorkodok,adjatok egy-két jó,nyugtató tippet,kérlek titeket segítsetek. :(
2018. aug. 10. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

az ilyen erős rajongás fordítható jó irányba is.

próbálj meg olyan lenni mint ők.

mert milyenek is a szereplők?

páran egész jól bunyóznak,páran remek késharcosok,és úgy tűnik,hogy az erdei túlélésben is profik,annak ellenére,hogy hermetikus környezetből jöttek haha:)

szóval kezdj el egy küzdősportot,késharc edzésre is lehet járni meg vegyél egy zöld bomber dzsekit,ha jól emlékszem abban vannak az 1. évadban:)

2018. aug. 10. 20:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja,mondjuk ez igazából is mind bejön nekem csak az a gond hogy nem vagyok olyan alkat,mivel 180 centivel 55 kiló vagyok fiú létemre,még kiröhögnének az emberek hogy ezt szeretem,amúgy bele tudnám magam képzelni minden féle ilyen jelenetbe,főleg az ilyen erdei túlélésbe mert nagyon bejön,tele van akcióval ezek közül minden. :)Amúgy köszi az ötletet,egyszer talán én is csinálhatom majd ezeket a dolgokat. :)
2018. aug. 10. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

ne viccelj már,ez butaság.

amikor először voltam konditeremben 14 évesen voltam 54 kiló és 170 körül.

aztán meg lettem idővel 185 és 90 kiló.

ha lenne étrended amit be is tartanál,megszüntetnéd az alultápláltságodat és elkezdnél edzeni,az első évben jönne rád havi 1 kiló.

de ilyen szintű alul evésnél,lehet több is jönne fel rendes táplálkozás és edzés mellett.

2018. aug. 11. 00:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,próbálkoztam már hízni hogy ettem egy csomót de nem használt semmit se. :/
2018. aug. 11. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

az semmit se ér.

az a dolog neve,hogy tömegnövelő étrend.

ha érdekel ez akkor tegyél fel kérdést a sport mozgásban.

2018. aug. 11. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!