Az "Az"-ról lenne szó. Tudnátok ötletet adni?
Mint fentebb is írtam, az "Az" című sztorit kellene kicsit átalakítanom,(műfaját és történetét is) úgy hogy valamit közöljön a világgal. Fontos , hogy ebből színpadi mű lenne.
Tudna esetleg valaki adni nekem ötletet ezzel kapcsolatban?Nagyon elkéne a segítség.. ://
A könyvet olvastad? A helyedben én azzal kezdeném.
De nem egyszerű feladat, az biztos! Gyakorlatilag alapjaiban át kellene dolgoznod; olyan szinten, hogy legfeljebb maga az alapkoncepció és a karakterek maradnának meg - az pedig már tulajdonképpen egy másik sztori lenne...
Az első mozifilmből lejön olyan üzenet, hogy szálljunk szembe a rettegésünkkel és változtassuk meg sorsunkat. Esetleg ezt jó lenne felhasználni.
Csak hát a könyv összemosva egy körforgást mutat be, illetve majd nyílván a második mozifilm is ezt fogja követni. (Én a könyvet sajnos nem kedvelem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!