Az új Star Wars részeket direkt csinálták ilyen röhejesen rosszra?
szerintem csak összekeverték a forgatókönyveket,ezért készült űrgolyhók folytatás és nem star wars folytatás.
csak mivel c kenedi nem látta egyiket sem,ezért neki nem tűnt fel hogy az elkészült művek paródiák.
és mivel ő azt mondta,hogy jó így,ezért senki nem merte neki megmondani,hogy már bocs,de ez így nem jó.
Ne pontozzátok le egymást, kérlek, véleményekre voltam kíváncsi.
#3 Fáradt voltam ahhoz, hogy érveljek, mivel a két film nem hagyott bennem túl sok energiát és életkedvet. Most azért dióhéjban nekimegyek:
- a történet nulla, logikátlan, a hetedik részben lényegében a klasszikus Star Wars epizódok erősen lebutított cselekményét láthattuk. Azt pedig végképp nem értem, hogy jött ez a S(w)olos, meg Snoke-os baromság, amikor a hatodik rész tökéletesen lezárta a történetet, a Sith rend pedig elméletileg elpusztult. Most akkor két sötét úr volt a galaxisban? Véletlenül sem tudtak egymásról? A nyolcadik részt a negyvenedik percnél abbahagytam, és minden akaraterőmre szűkség volt, hogy folytassam. Tudom, hogy mostanság divat elparodizálni a komoly filmeket, telerakni olcsó hangulatromboló poénokkal (Thor ragnarok például, már ott is a fejemet fogtam), szinte látom, ahogy a csőcselék a moziban hahotázik azon, hogy Luke mogorván elhajítja a fénykardot, vagy azon a gyenge, gyerekmesébe illő jeleneten, amikor az a gömb robot fejeléssel javítja meg szétlőtt fegyverrendszert.
Próbáltak adni a látványra, olyannyira, hogy a fizika erősen háttérbe szorult. Gondolom másnak is szemet szúrt az elején a bombázós jelenet, amikor a nő halál nyugodtan feküdt a vákuumban a létrát rugdosva, majd kiengedte a bombákat, amik a zéró-gravitáció ellenére vidáman belezuhantak a csatahajóba. (az a hajó egyedül menőbb volt, mint az egész film). Érdekes volt az a jelenet is, amikor az űrben ívben repültek a lézerlövedékek. A történet ott se lett jobb egyébként, unalmas és gyerekes, olyan Disney-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!