Miért utálok filmeket nézni?
Én mindig is szerettem filmezni, de ennek ellenére nekem is volt olyan időszakom, amikor alig néztem filmeket és később már zavart, hogy mennyi alap filmet nem láttam, így elkezdtem pótolni őket.
Elkezdtem öszeírni magamnak egy listát, amiket meg akarok nézni, vagy olyat, amit ajánlottak vagy olyat, ami leírás alapján jónak tűnik, vagy oscar-díjas filmeket, amik érdekelnek.
Próbálj meg olyanokat keresni, amik felkeltik az érdeklődésedet. Ha a Columbo tetszik, akkor keress krimiket, keress akár a régebbi filmet között, mert a Columbo sem mai.
Ha ezek után sem jön meg a kedved, akkor hagyd a fenébe, ne erőltesd magadra.
Ajánlhatok párat, hátha valamelyik megtetszik.
Zodiákus
Hetedik
Remény rabjai
A tetovált lány
A csontember
összeírni*
filmek*
Bocsi az elírásokért.
Nem erőszak a disznótor, ha nem akarsz filmeket nézni, nem kell, nem mindenkinek jönnek be :)
Próbálj meg esetleg teljesen random választani egyet, hogy ne legyenek elvárásaid és kellemesen csalódhass. Pl. vedd alapul az IMDB listáját, bökj rá egyre amiről nem tudszs emmit és kezdj neki, hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!