Daryl tényleg megette a gilisztát? (The Walking Dead 5. évad 10. rész)
Olyan élethű volt, tényleg megette vagy csak nagyon jól eljátszotta?
És miért nem horgászott vele, miért ette meg?
Nem ette meg. :-)
Viszont elmesélte egy interjúban,hogy nyers,véres húsba már kellett harapnia a forgatás során.
Pecázni nem nagyon tudott volna azzal a gilisztával,mert épp abban az epizódban nagy szárazság volt;ha emlékszel,Sasha le is megy a folyómederbe,és az teljesen ki van száradva,csak döglött békákat talál.
A giliszta pedig dús fehérjeforrás,és Daryl (mint gyakorlott túlélő),biztosan tisztában volt vele.
Remélem,mindent kimerítettem. :-)
Igen, köszi:D
Daryl csak a filmben túlélő, nem?
Hát,nem vagyok a felesége,így nem tudom,mit csinál azzal a kevés szabadidejével, :-) de nem gondolnám őt egy nagy erdőjárónak,se vadásznak,sőt,képzőművészén lévén elég valószínű,hogy távol állnak tőle ezek a dolgok.
De ez csak feltételezés,mert Pl az egyik számszeríjat ő adta a forgatáshoz,és az a sajátja.Persze,lehet,hogy csak egy érdekes gyűjtemény darabja,és amúgy nem használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!