Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés
Sajnos csak annyira emlékszem, hogy nagyon tetszett, és a filmben van egy olyan jelenet, hogy halálra ítéltek egy rabot, injekció által. Sajnos valami rosszul működik, és nem tudják kivégezni, elkezd habzani a szája. Majd talán megszökik, de ebben nem vagyok biztos. Köszönöm a segítséget
2018. aug. 1. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Halálsoron talán?
2018. aug. 2. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos nem a Halálsoron, mert ott villamosszékkel végezik ki az elítélteket.

De ennyiből sajnos én sem tudom megmondani, hogy melyik filmre gondolsz. Nem emlékszel arra, hogy kb. mikor készülhetett (évtized), vagy az egyik színészre benne?

2018. aug. 2. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem a halálsoron, mert ott villamosszék van, igen. Itt tuti biztos hogy injekció van benne, valamiért Antony Hopkins rémlik, de ott a Hannibál részei ugranak be, de szerintem nem az. Sajnos többre nem emlékszem belőle . Valamilyen híres színész, az tuti.
2018. aug. 19. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Készítés évére sem emlékszem, de biztos, hogy nem nagyon régi, szerintem 2000-res évek, vagy újabb.
2018. aug. 19. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!