Tudtok nekem thai/koreai tinis romantikus, , minisorozatokat" írni?
Olyanokra gondolok mint pl:
-Ugly duckling perfect match
-U-Prince
-The single Lawyer
Stb..
Tehát, gondolom értitek. Tiniknek szóló legyen, romantikus, és akár lehet film is, de nekem a sorozatok vannak megszokva. Leginkább legyen fent magyarul vagy feliratosan. Kerestem, de nem találtam jót, vagy nem volt fent magyar feliratosan! Ha tudtok akkor válaszaitokat előre is nagyon köszönöm, és várom! 🙏❤
Elég egyszer kiírni a kérdést.
Nos...A kéréseddel alapvetően van egy-két probléma.
A magyarok a fordítás után már nem szeretnek a videóra égetéssel és feltöltéssel cseszekedni, így konkrétan a neten streamelve elég kevés magyar feliratos dorama van.
2+1 lehetőséged van:
1.- Kénytelen vagy angol felirattal nézni (vagy ha más nyelvet beszélsz, akkor azzal). Arra pedig rengeteg oldal létezik. Én ajánlom a KissAsian.ch és az OnDramaNice.io oldalakat.
2.- Letölthetőben viszont folyamatosan jönnek a magyar feliratok. Ehhez azonban meg kell keresned (ha csak nem írják hogy melyik a jó) a megfelelő verziót a filmből, amire illeszkedik a letölthető felirat. Ennek a hátránya az időigényesség (netkapcsolattól függ, hogy neked az 1,24 gigás film 10 perc alatt, vagy 70 perc alatt jön le), és a helyfoglalás, azaz folyton le kell törölgetni egy idő után, és ha újra szeretnéd nézni, akkor mást letörölni és ezt újra letölteni.
+1: Viki.com
Ennek online van a fordítója, így rengeteg a magyar. Hátránya, hogy túlságosan hivatalos, tehát elég sok sorozatnál bejön, hogy "nem elérhető a te országodban", azonban az egy HolaVPN bővítménnyel megoldható, viszont az értelemszerűen nem lesz magyar felirattal.
Ebből kifolyólag érdemesebb inkább kiválasztanod a 3 lehetőségből hogy neked melyik a legjobb, és onnan magadnak válogatni az alapján, hogy mi tetszik meg.
Szia!
Én megpróbáltam össze gyűjteni a legtöbbet amit eddig láttam és amiket imádok azok mellé tettem egy felkiáltójelet^^
School 2015 !!
School 2017
High End Crush
Cinderella and the Four Knights !!
Shut Up Flower Boy Band
Uncontrollably Fond !!
The Heirs
Weightliftning fairy Kim Bok Joo !!
Stron woman Do bong soon !!
The Bride of Habaek
Hwarang !!
Cheese in the trap
Hi! School Love On
Pinocchio
Blood
My love from the star
Ez mind koreai egyébként és mind sorozat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!