Tudnátok olyan filmeket/sorozatokat mondani amiben meleg páros is szerepelnek? (nem muszály hogy a főszerepben legyenek)
Figyelt kérdés
Amiket már láttam:
-Filmek:Kszi Simon(azthiszem csak ezt az egy FILMET láttam amiben vannak melegek)
-Sorozatok:Shadowhunters,Riverdale,Vámpírnaplók,Pretty little liars(ezekben vannak melegek...ha nem is a főszerepben de na)
2018. júl. 28. 18:45
2/14 October15 válasza:
Ha csak annyit kell tudnia, hogy legyenek benne melegek [legalább 2] és jó is legyen: Star Trek: Discovery
4/14 anonim válasza:
Spartacusban 3 meleg páros is van...
5/14 anonim válasza:
Sorozatok: Orphan black , wynonna earp, supergirl, Carmilla
Filmek: Carmilla the movie , Almost adults , Freeheld
Nekem ezek voltak a kedvenceim
(igen a Carmilla egy sorozat és film is)
6/14 anonim válasza:
Szia!
A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot tv sorozatban is van meleg páros. Igaz, én csak az első szezon felét láttam, de eddig tetszett. :)
7/14 anonim válasza:
9/14 Sgjjsf válasza:
Van még a modern család is és ott olyan az egyik fő szerepben vannak és egy családot alkotnak és még van egy gyerekük... és ahogy emlitették az Orphian Black (Sötét Árvák)-ben is vannak melegek mellék szálban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!