Írnátok jó sorozatokat amiket sokan néznek?
Figyelt kérdés
Tehát ilyenek: The Walking Dead, Trónok harca, Vikingek, amik sikeresek és népszerűek és lehetőleg újabb darabok, de ha van jó, lehet régebbi is...2018. júl. 25. 03:42
1/9 anonim válasza:
The 100,Odaát, Stranger Things amiket én magam nézek és népszerűek is
2/9 anonim válasza:
Nem érdekel a 'népszerűség':a szolgáló lány meséje,Humans,V mint vérdosszú,Trueblood,Z mint zombi,Időutazók,Brown atya kalandjai,Westworld
3/9 anonim válasza:
Teen Wolf, Vámpírnaplók, The Originals, Once Upen A Time,
4/9 he84 válasza:
Kissé fura, hogy attól függően válogatsz, hogy sokan nézik-e az adott sorozatokat. Nem mindegy melyiket nézik sokan? Az lenne a lényeg, hogy neked tetszik-e. Ettől még ajánlok pár általam kedvelt sorozatot nézettségtől függetlenül, amik most eszembe jutottak:
Rex felügyelő, Sliders, Futurama.
6/9 anonim válasza:
Utolsóelőtti: Rex felügyelő, Sliders?
Ez komoly? 😂
Én imádtam mindkettőt amikor ment a tévében de itt jelenleg is futó sorozatokról van szó.Ami nem 10 meg 20 éve ment.De azért zöld kéz megy😁
7/9 A kérdező kommentje:
királyak vagytok! pont ilyenekre gondoltam! :) Mindet felvettem a listába, és jöhetnek még!!!
2018. júl. 25. 21:16
8/9 anonim válasza:
9/9 he84 válasza:
Jó lenne ha nem kötekednél 6-os válaszoló, na meg én a kérdezőnek írtam. Én nem feltételekkel írok, hogy újabbak-e, sokan nézik-e, mondtam is hogy fura. Régebbi sorozatok is lehetnek jók és a kérdező is kedvet kaphat hozzájuk akár. Majd ha a kérdezőnek nem tetszik, akkor ő megmondja, ennyi az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!